МИЛАН ЋОПИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК БК АПАТИН

APATIN BOKS SOMBOR SPORT VESTI

На седници Скупштине Боксерског клуба Апатин једногласно је донета одлука да се за новог председника клуба именује Милан Ћопић.

У свом обраћању Ћопић је изразио задовољство, јер се налази на челу једног од најстаријих и најтрофејнијих спортских клубова у Апатину. -Намера нам је да БK Апатин вратимо на стазе старе славе, истакао је нови председник.

Према његовим речима, у клубу ће се интезивно радити на популаризацији овог спорта међу најмлађима. У том смислу, план је да се бокс у наредној школској години представи основцима кроз презентације на часовима физичког васпитања или јавним тренинзима у клубу. Такође је закључено да бокс заслужује далеко више простора у медијима, што би такође допринело његовој популаризацији, a за шта ће се у наредном периоду побринути спортски новинар, Јован Бањац.

Нова управа клуба ће интезивно радити на побољшању услова за тренирање али и прибављању фининсијских средстава која су неопходна за његово функционисање.

За чланове управног Одбора изабрани су Милан Дубаић, Ђорђе Грмуша, Милан Рашета, Богдан Латиновић, Чедомир Растовић, Стево Поповић, и Јован Бањац.

Изабран је и нови надзорни одбор а у њему су Жељко Обрадовић, Предраг Падежанин и Павле Рукобер, за секретара клуба изабран је Мирко Медић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.