МЕТЕОРОЛОЗИ ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ НАЈАВЉУЈУ МИХОЉСКО ЛЕТО!

APATIN DRUŠTVO VESTI

Након хладног и магловитог јутра, данас ће у Сомбору бити претежно сунчано са највишом дневном температуром од 19 степени. За викенд се очекује сунчано и постепено све топлије време. Јутарње температуре ће бити од 8 до 11, а максималне дневне од 23 до 25 степени.

Према прогнози сајта Војводина метео, оком прва два до три дана наредне седмице треба очекивати још мало више температуре у односу на дане викенда. Минималне температуре се неће спуштати испод 10°C, a у најтоплијем делу дана жива ће се у термометрима кретати између 25 и 27°C.

Средином предстојеће седмице, у среду или четвртак, могућа је само пролазна промена времена уз наоблачење и мањи пад температура. Вероватно ће се задржати суво време, а дневне температуре би требало да остану изнад 20°C.

Војводина метео пише да ће ова мања промена времена бити кратког даха, након чега ће се поново успоставити претежно сунчано и топло време за ово доба године, док сигнали за интензивнију промену времена не постоје све до краја друге декаде октобра, односно до краја наредне седмице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.