МАТУРАНТИ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ АПАТИН ПРИСУСТВОВАЛИ ПРЕДАВАЊУ О БЕЗБЕДНОСТИ У САОБРАЋАЈУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Општински Савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине Апатин, у сарадњи са организацијом – Удружење параплегичара Мачванског округа Србије, организовало је предавање “Још увек возим”, које је било намењено ученицима завршних разреда Техничке школе са домом ученика Aпатин.

Предавање је одржано 26. новембра 2020. године у Техничкој школи у Апатину, а циљ је био да се младима укаже на проблеме и последице саобраћајних незгода. Предавачи су били особе са инвалидитетом (корисник инвалидских колица) које су инвалидитет задобиле у саобраћајним незгодама, а који су за овакав вид едукације обучене од стране стручњака из Агенције за безбедност саобраћаја.

Ово предавање је још једно у низу планираних, који се односе на превенцију саобраћајних незгода, а које је Савет за координацију безбедности саобраћаја општине Апатин организовао. До сада су ова предавања успешно одржавана и медијски пропраћена у више од 35 градова и општина Србије, а по трећи пут на територији Општине Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *