МАРИНА ГАЈЧИН И СТРАХИЊА ЈОВАНИЋ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ ОПШТИНЕ АПАТИН

APATIN SOMBOR SPORT VESTI

Спортски савез општине Апатин свечано је уручио признања најуспешнијим спортистима и спортским колективима за 2018. годину.
По оцени стручног жирија, спортискиња године је шахисткиња Марина Гајчин, а најуспешнији спортиста је куглаш Страхиња Јованић.

У категорији младих спортиста награђени су рукометаш Душан Ћеран члан Рукометног клуба “Пик” из Пригревице и Ноеми Хеђбел чланица Женског куглашког клуба “Апатин”.
За најуспешнијег стручњака у спорту проглашен је Милош Поповић, тренер Одбојкашког клуба “Апатин”, док је за најуспешнијег спортског радника изабрана Биљана Поповић из Женског куглашког клуба “Апатин”.
За најуспешнији спортски колектив у 2018. години проглашен је Одбојкашки клуб “Апатин”, а најбоља спортска манифестација је “НБЦ КУП” у огранизацији Спортског савеза општине Апатин.
Награду за најуспешнијег спортисту са инвалидитетом добио је Дамир Силађи, члан Кошаркашког куба “Дунав” из Апатина.
Признања су спортистима уручили некадашњи прослављени кошаркаш “Партизана”, а данас директор “Београдске арене”, Горан Грбовић и председник Спортског савеза Србије, српски рвач и репрезентативац у рвању, Давор Штефанек.
Спортисте је у име општине Апатин и организатора ССОА поздравиo председник општине Апатин, Милан Шкрбић.

2 thoughts on “МАРИНА ГАЈЧИН И СТРАХИЊА ЈОВАНИЋ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ ОПШТИНЕ АПАТИН

  1. Најискреније честитке свим награђенима, а посебно Марини Гајчин и Страхињи Јованићу. Резултати су им сјајни, а то што су најбољи је у нама који историју апатинског спорта памтимо мало дуже, подстакло и једно нежно носталгично сећање: Она је унука Ђоке Гајчина, а он – ако се не варам – унук Ћеве Јованића, крајем педесетих, односно почетком шездесетих година прошлог века омладинских првака тадашње Југославије, једне од светских велесила у боксу. Уз то, он брани и неспорну славу Средње улице, можда најспортскије улице не само у Србији, него и шире – улице која – да је неког само мало вреднијег пера – заслужује једну спортску књигу..
    Браво, децо, тако се, уз све остало, наставља и породична традиција!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *