МАЛИШАНИ КОЈИ ПОСЕЋУЈУ ЛОГОПЕДСКО ДЕФЕКТОЛОШКИ КАБИНЕТ ДОБИЛИ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Запослени у логопедско дефектолошком кабинету, који функционише при апатинском Центру за социјални рад, заједно са директорком „Центра“ Николином Сучевић, у жељи да обрадују малишане који користе услуге кабинета, организовали су прославу са доделом новогодишњих пакетића.

Поводом овог лепог окупљања за радио Дунав је говорила директорка Центра за социјални рад, Николина Сучевић.

-Центар за Социјални рад је поводом Божићних и Новогодишњих празника организовао малу приредбу за децу која користе услуге додатне подршке, односно услуге логопеда и дефектолога при кабинету за пружање додатне подршке. Вечерас је забави присуствовао око четрдесеторо деце заједно са својим родитељима и стручним лицима која су им пружала подршку током ове године. За сву децу су обезбеђени слатки пакетићи. Желим да се захвалим целој заједници која подржава наш рад. Захваљујем се свима, а посебно двојици средњошколаца који су осетили потребу да узму учешће тако што ће донирати слаткише и сланише за пакетиће, да би улепшали прославу за децу, сазнајемо од Сучевић.

Деца и њихови родитељи су се дружили у пријатном амбијенту логопедско дефектолошког кабинета, који је за ову посебну прилику додатно улепшан новогодишњим мотивима. Деци су додељени пакетићи, а запослени у кабинету су на један топао и присан начин комуницирали са гостима.

Логопед кабинета за посебну подршку деци, Борко Барукчић је заокружио ову лепу новогодишњу причу.

-Окупили смо се како би обележили крај календарске, али и наше радне године, заједно са децом која похађају услугу додатне подршке дефектолошког кабинета. Деци су подељени пакетићи, а уједно смо сумирали досадање резултате и направили планове за неки будући рад, рекао је за Дунав радио, Барукчић.

По речима запослених у дефектолошком кабинету, ова година је прошла успешно, следећа би требало да буде још успешнија, када је рад са децом у питању.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *