ЛОШ ВИКЕНД ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ АПАТИНА У МЕЂУОПШТИНСКИМ ФУДБЛАСКИМ ЛИГАМА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Након велике борбе и добре игре, “Тереквеш” је у 18. колу Међуопштинске фудбалске лиге први разред поражен у Оџацима од истоимене екипе резултатом 1:2, а једини стрелац за госте био је Дејан Рапаић. Утакмица ће остати у знаку повреде десног крила “Тереквеша” Владимира Басарића, који је после судара са домаћим голманом задобио повреду ребра и хитно је пребачен у Сомборску болницу.

Из редова Свилојевчана кажу да је велики број пропуштених прилика, али и неколико чудних одлука главног судије са својим помоћницима коштао је екипу бодова.

“Неколико грешака судијске тројке за које можемо слободно да се запитамо да ли су намерне или случајне, а које су директно утицале на крајњи исход данашње утакмице. Код првог постигнутог гола домаће екипе домаћи играч сам себе напуцава у руку након чега се лопта од нашег играча одбија у корнер након којег добијамо гол. Све се то дешава пред очима главног судије који само из њему знаних разлога не свира играње руком домаћег играча, што је стварно невероватна одлука. Клуб смо који жели да игра поштен фудбал и поштено осваја бодове, а не да зависи из утакмице у утакмицу од лица који својим случајним или намерним одлукама оштете наш клуб”, наводи се у саопштењу Фудбалског клуба “Тереквеш”.

Свилојевчани имају 18 бодова и тренутно су девети на табели, а у наредном колу ће угостити “Омладинац” из Дероња.

У овиру 13. кола Међуопштинске лиге други разред сонћански “Динамо” је на свом терену изгубио од “Јединства” из Светозара Милетића са 1:3, док је утакмица између лидера на табели “Граничара” из Риђице и “Јединства” са Рибарева регистрована службеним резултатом 3:0.

Фото: Архива

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *