КУД „ЦАРЗА“ ВРШИ УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатинско Културно-уметничко друштво „Царза“ током септембра месеца у својим просторијама, на адреси Српских Владара 45, врши упис нових чланова у све фолклорне и певачке групе. Пробе за децу од 4 до 7 година која похађају школицу фолклора су средом од 18 сати, уторком и четвртком у истом термину пробу има млађи дечји ансамбл (од 7 до 12 година), старији дечји ансамбл (од 12 до 16 година) вежба уторком и четвртком од 19 сати, а пробе ветеранског ансамбла су уторком ичетвртком од 20 сати.

-Веома смо задовољни почетком сезоне, јер су нам се већ прикључила нова деца из Апатина и околине. У новој сезони нас очекује наступ на покрајинској смотри у Врбасу, наступ на „Грожђебалу“ у Сонти и велике припреме за први годишњи концерт, истакао је Немања Боројевић – уметнички руководилац КУД-а „Царза“.

Горан Владетић је позвао све заинтересоване који желе да науче да играју, да се укључе у рад КУД-а „Царза“, јер како каже, пријатељства која се стичу на оваквим окупљањима су за читав живот.

-Највише бих волео да нам се придруже деца млађег узраста, јер је фолклор изузетно добар за њихов психофизички развој, али и за социјализацију детета у друштву, каже Горан Владетић – уметнички руководилац КУД-а „Царза“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.