“АПАТИНТРАНС” НАБАВИО СЕДАМ АУТОБУСА- КРЕЋЕ ЛИНИЈА АПАТИН -НОВИ САД

APATIN EKONOMIJA VESTI

Предузеће “Апатинтранс” које је од децембра 2018. године у власништву “Соларис турса” из Оџака, припремајући се за превоз ђака у новој школској години набавило је седам аутобуса марке “Сетра” који ће се користити за превоз ученика и радника у приградском саобраћају.

Аутобуси су климатизовани, поседују улазне рампе и простор за особе са инвалидитетом а седишта су опремљена сигурносним појасевима. Према речима Милорада Никшића – директора саобраћаја у Апатинтрансу, ово предузеће ће наставити да модернизује свој возни парк.

-Поред возног парка, обновили смо и саму аутобуску станицу и канцеларије предузећа, а просторије за пријем путника прилагођавамо њиховим потребама, каже Никшић.

НОВА ЛИНИЈА АПАТИН -НОВИ САД

Директор Апатинтранса Милорад Никшић најавио је да ће од 01. октобра 2019. године бити отворена линија Апатин – Нови Сад.

-Поред постојећих линија према Сомбору и селима апатинске општине, планирамо да од 01. октобра ове године уведемо и поласке за Нови Сад. За сада су у плану два поласка, један јутарњи и један поподневни који ће ићи трасом: Апатин, Пригревица, Стапар, Оџаци, Нови Сад, појаснио је Никшић.

Предузеће “Соларис турс”, које је власник “Апатинтранса” поседује близу педесет аутобуса разних капацитета, од 12 до чак 75 седишта, који се користе у линијском и ванлинијском саобраћају.

-У односу на претходни “Апатинтранс” ово је једна нова прича и сматрамо да смо на добром путу да направимо квалитетно предузеће, односно превозника за респект, нагласио је Никшић.

Он је рекао да се и у Апатину, као и на територији читаве Србије осећа недостатак возача.

-Нажалост најбољи возачи из наше средине одлазе да раде у иностранство. Ми као превозничка фирма смо у обавези да испоштујемо законске прописе који су везани за бездедност саобраћаја и закон о превозу путника, који нас обавезују да имамо одређени број возача за поједине линије. За сада се сналазимо, али конкурс за возаче у нашој фирми је стално отворен. Овом приликом јавно позивам све незапослене возаче да се пријаве у “Апатинтранс”, биће добро примљени и мислим да ће бити задовољни, закључио је Никшић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *