KREĆE REKONSTRUKCIJA OSNOVNE MUZIČKE ŠKOLE U APATINU

APATIN EKONOMIJA VESTI

Pomoćnik predsednika opštine Apatin zadužen za investicije, Jevto Milojević najavio je danas početak radova na renoviranju Osnovne muzičke škole Stevan Hristić u Apatinu.

Na zgradi se obavljaju pripremni radovi za početak rekonstrukcije, a vrednost posla je prema Milojevićevim rečima deset miliona dinara.

-Projekat koji stoji od prošle godine je obnavljanje Osnovne muzičke škole i zahvaljujemo se Ministarstvu kulture koje je sredstvima pomoglo da on krene, rekao je  Milojević i dodao kako se nada da će do početka nove školske godine Apatin imati muzičku školu u novom ruhu sa novom fasadom. Investicija je vredna 10 miliona dinara, potvrdio je Milojević.

Prema njegovim rečima posao će biti završen do početka nove školske godine, a rekonstrukcijom je pored fasade predviđeno i uređenje unutrašnjeg prostora za šta nije hteo da otkrije detalje, nego nas je pozvao na njeno svečano otvaranje u septembru.

Renoviranje muzičke škole Apatin 2017 (2) Renoviranje muzičke škole Apatin 2017 (4) Renoviranje muzičke škole Apatin 2017 (6) Jevto Milojević, investicije jul 2017 (5)