КОШАРКАШКИ КЛУБ “АПАТИН” УБЕДЉИВ ПРОТИВ СЕНТЕ

APATIN SPORT VESTI

Након тешког пораза у претходном колу од “Гајдобре”, Кошаркашки клуб “Апатин” је јуче одиграо заосталу утакмицу против Сенте. Апатинци су у овом мечу били знатно успешнији и на домаћем терену су убедљиво славили резултатом 96:53.

Радује добра игра, посебно млађих играча, који су имали запажену улогу и сви су се уписали у листу стрелаца. У наредном колу Кошаркашки клуб “Апатин” гостује екипи “I came to play” за коју наступају Дарко Миличић, Јово Станојевић, Драган Ћеранић, Бранко Цветковић, Душан Домовић-Булут и многи други сјајни играчи.

-Идемо да пружимо максимум и да млади играчи покупе још драгоценог искуства, које ће им бити од велике помоћи у наставку првенства. Проблем су нам биле повреде три-четри искуснија играча, али сада је здравствени билтен мало бољи. Добили смо и појачање у виду искусног Срђана Миљешића, играча који је већ наступао за наш клуб. Он је сјајан стрелац, који има жељу да помогне младим играчима да се развијају у правом смеру, каже Слободан Обрадовић – тренер КК “Апатин”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *