КАЛИНА ДОШЕН НИЖЕ УСПЕХЕ У ФИТНЕСУ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Млада Апатинка, Калинa Дошен je постигла озбиљне успехе у фитнесу. За кратко време је напредовала у овом спорту, па је са тренинзима наставила у селектованој старијој групи која се већ припрема за такмичења.

Калина је током априла месеца 2021. године у екипном такмичењу, са још две девојчице освајила прво место и златну медаљу на “Фигура – Опену”. Екипа у истом саставу је потом освојила још две златне медаље и то на IV “Fly Cupu” који је одржан у Новом Саду и у Оџацима на такмичењу “Victorty Opena”.

Након ових успеха екипних успеха, Калина је добила своју прву соло кореографију и прелашла је у А категорију, која представља и најбољу категорију у овом спорту.

На “Kid‘s fitness cup-u” који је одржан у Доњем Товарнику, Калина је освојила четврто место у категорији девојчица од 8 година и на тај начин изборила пласман на Светско првенство, на којем ће учествовати најбоље девојчице Србије у овом спорту. Млада Апатинска је потом освојила и два трећа места и бронзану медаљу на Првенству Војводине у бодибилдингу и фитнесу, као и на “Фигура – Опену 2022.” које је одржано у Новом Саду.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.