KAJKAŠI I KANUISTI ODLIČNO OTVORILI SEZONU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U četvrtak i petak 13. i 14. Aprila 2017. godine u Beogradu, na Adi ciganliji je održan KUP Srbije u kajaku i kanuu kojim je počela sezona u sprintu na mirnim vodama. Ovo takmičenje je i prva kontrola reprezentativaca i izborno takmičenje za reprezentaciju Srbije.

KK „Panonija“ je na takmičenje krenula sa dva takmičara koji su nastupili u svojim kategorijama. Njari Andrej je osvojio drugo mesto u trci juniora K-1 500 m, dok je Blanka Barat osvojila treće mesto u trci seniorki C-1 200 m. Takmičari su potvrdili visok kvalitet i svoje mesto u reprezentaciji.
Nekoliko dana radnije održana je XXVIII međunarodna regata „Bezdan 2017“ u Bezdanu. KK „Panonija“ je na takmičenje krenula sa deset takmičara koji su nastupili u više kategorija. Najistaknutije rezultate su postigli Šokac Lana u trci MK-1 2.000 m, devojčice do 10 godina, osvojila drugo mesto, dok je u istoj trci Urtajl Sonja osvojila peto mesto od devet takmičara. Medić Mila je osvojila peto mesto u trci MK-1 2.000 m, devojčice do 11 godina, dok je u istoj trci Tomić Milica bila osma.

Boje KK „Panonija“ branili su još: Urtajl Dajana, Trifković Milana, Bokan Ilija, Krpjan David, Kovačić Boris i Serdar Jovan.