JOVIĆ PODNEO OSTAVKU

APATIN POLITIKA VESTI VOJVODINA

Apatin-Dragan Jović podneo ostavku na funkciju člana Opštinskog veća opštine Apatin.

U očekivanju 6 sednice Opštinskog veća i njenog izmenjenog sastava, još jedan član Opštinskog veća delegiran ispred DS-a neće obavljati tu funkciju.Nakon smene Radovana Kuridže i imenovanja dr Jovana Zorića na njegovo mesto,  demokrate će nakon ostavke Dušana Jovića morati predložiti novog kandidata koji bi predstavljao tu stranku u ovom telu.

Iako je našoj redakciji poznat sadržaj ove ostavkeOstavka Dragana Jovića PDF u izjavi za naš radio Jović je naveo da je razlog podnošenja ostavke preseljenje u Novi Sad.

Ostaće nepoznato zašto je Jović ostavku podneo tek sad i zašto ga apatinski DS nije smenio sa ove funkcije  kada je aktivno učestvovao na Parlamentarnim izborima kao kandidat druge partije, odnosno Nove demokratske stranke.

Demokratskoj stranci je na osnovu koalicionog sporazuma  sa SPS-om pripalo 4 od 11 mesta u Opštinskom veću, pored Jovice Čule, dr Jovana Zorića i Damira Radovanca iz SDPS-a nepoznato je koga će DS predložiti za ovo odgovorno mesto, saznajemo da je reč o ženi  i da će o tome odlučiti Skupština grada na svom sledećem zasedanju.

Dragan Jović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *