DANAS I SUTRA PRODAJNA IZLOŽBA KLASTER TURIZMA APATIN

APATIN DRUŠTVO VESTI

Udruženje građana “Klaster turizma Apatin” u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost iz Apatina danas i sutra organizuje prodajnu izložbu ručnih radova u glavnoj ulici između Maxija i fontane.

Današnja izlozba počinje od 16 sati, a sutradan već od ranih jutarnjih, izlagaće se ručni radovi od oslikanog stakla, razni predmeti iz domaće radinosti, miljei i dekupaž.

Povodom ove izložbe za naš radio je govorio  predsednik udruženja “Klaster turizma”, Branko Korać koji je rekao da je ovo već druga godina kako njihovo udruženje organizuje ovu izložbu povodom 8. marta i da to polako prelazi u tradiciju.-Na ovoj prodajnoj izložbi predstavićemo radove naših članova, a predviđeno je da to bude organizovano ispred prostorija klastera ukoliko nam to vreme dozvoli.- rekao je Branko Korać.

U slučaju lošeg vremena izložba će biti održana u prostorijama udruženja građana “Klaster turizma” u ulici Srpskih Vladara na broju 8.

Komentarišući aktivnosti u klasteru i planove u narednom periodu, Korać je rekao da se nada pozitivnim rezultatima konkursa za koji je udruženje apliciralo. – Projekat predviđa edukaciju i treninge za naše članove. Edukovaće se domaćini, ljudi koji primaju turiste kako bi što bolje infomisali svoje goste o turističkom potencijalu Apatina. -izjavio je Korać.

Razgovor sa Brankom Koraćem možete poslušati u programu radio Dunava od 14 sati i 30 minuta ili u  linku ispod.

branko korac, klaster turizma apatin (1)