ЈЕДНО СРЕБРО И ЧЕТИРИ БРОНЗЕ ЗА МЛАДЕ КУГЛАШЕ И КУГЛАШИЦЕ АПАТИНА НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

На куглани “Бање Јунаковић” протеклог викенда су одиграна финала поједниначног првенство Србије за млађе категорије, а представници Апатина су остварили запажене резултате.

Од осам финалисткиња у конкуренцији кадеткиња, четири су чланице Женског куглашког клуба “Апатин”, а млада Сонћанка Ања Куруц је освојила две бронзане медаље. Иако је у финале ушла као прва резерва након одустајања једне од такмичарки које су биле међу осам најбољих, Ања је заузела треће место у појединачној конкуренцији, као и у комбинацији. Она је у појединачној конкуренцији остварила резултат од 519 оборених чуњева, оставивши иза себе своје клупске другарице Милицу Медић која је била четврта са 491 и Ноеми Хеђбели која је финале завршила као петопласирана са 480 чуњева. ЖКК “Апатин” је у финалу представљала и Лара Ленђер, која је била осма са 458 оборених чуњева.

У конкуренцији пионира појединачно, члан Куглашког клуба “Апатин” Иштван Марашек је заузео друго место са 513 оборених чуњева, док је његов клипски друг Александар Ћулибрк са 484 чуња освојио треће место и бронзану медаљу. У комбинацији Марашек је завршио као трећи, а Ћулибрк четврти. У финалу пионира нашао се и Стефан Дворнић, који је појединачно и у комбинаији био осми.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *