ИСТИЧЕ РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ РАДОВА НА ОПШТИНСКУ СМОТРУ ЛИКОВНИХ СТВАРАЛАЦА

APATIN KULTURA VESTI

Културни центар Апатин је позвао уметнике да учествују на Општинској смотри ликовних стваралаца, тако што ће у Галерију „Меандер“ доставити један свој рад. Уз радове је потребно приложити и кратку биографију са адресом, контакт телефон, као и податке о радовима (назив, годину настанка, технику и димензије).

Радови могу бити из свих ликовних дисциплина (сликарство, скулптура, графика, примењена уметност, фотографија) и ликовних техника (уље, темпера, гваш, керамика, акварел, комбинована и друго). Такође, дела морају бити опремљена (рам, кукице за качење) и не могу бити старији од две године. Радови који не буду испуњавали пропозиције ће бити дисквалификовани од стране жирија.

Радови се могу доставити до 11. септембра 2020. године радним даном у времену од 9 до 14 часова, на адресу Галерија „Меандер“, Трг Николе Тесле 12 Апатин.

Стручни жири ће одабрати најбоље радове који ће представљати општину Апатин на Зонској смотри ликовних стваралаца која ће 13. октобра 2020. године бити одржана у Кули.

Додатне информације могу се добити путем телефона 025/773- 923 код ликовног уредника галерије „Меандер“ Јоване Момчиловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.