NAJAVA SPORTSKIH DEŠAVANJA ZA SUBOTU 23. SEPTEMBAR

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Sportski vikend u Apatinu počeće u subotu u 9 sati kada u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin počinje međunarodni memorijal “Rade Ratko Vejin” na kome će učestvovati kadetske ekipe KK Dunava, KK Igokea (Republika Srpska), Pecsi Vasutas Sportkor (Pecuj, Mađarska) i KK Borovo (Hrvatska). Nakon turnira odigraće se i revijalni meč Ratkovih prijatelja na kome će učestvovati i Darko Miličić.

Četiri sportska događaja igraju se u subotu u 16 sati.

  • Mladost će nakon pobede kod kuće pokušati da nastavi niz osvajanja bodova na gostovanju u Srpskom Miletiću kod ekipe Zadrugar. Utakmica se igra na stadionu u Miletiću od 16 sati.
  • Bratstvo traži napadačku formu koje nema od početka prvenstva, a meč sa uvek neugodnim Radničkim iz Nove Pazove dolazi u pravom momentu da se započne serija pobeda i uhvati priključak sa ekipama iz gorenjeg dela tabele. Susret ovih rivala igra se na stadionu u Prigrevici od 16 sati.
  • Kupusinski Partizan će u subotu na gostovanje u Rastinu gde će pokušati da nastavi odličan niz u kome su za sada neporaženi. Star ovog meča je u 16 sati na stadionu u Rastini.
  • Kuglašice su u prethodnom kolu i pored dobre igre pretepele poraz, a priliku da se iskupe imaće na stazama kuglane banje Junaković u subotu od 16 sati kada dočekuju ekipu Jagodine.
  • Rukometni klub Pik Prigrevica će u subotu odigrati prvi meč u Drugoj ligi Sever. Prigrevčani će u svojoj hali u subotu od 19 sati dočekati tim Zrenjanina, a u sredu će u Futogu protvi Metalca odigrati zaostali meč prvog kola.

Subota 23. septembar

*9 sati – Košarkaški memorijal Rade Ratko Vejin

*16 sati – Zadrugar : Mladost

*16 sati – Bratstvo : Radnički

*16 sati – Rastina : Partizan

*16 sati – ŽKK Apatin : Jagodina

*19 sati – PIK Prigrevica : Zrenjanin