I OVE SEDMICE BOGAT BIOSKOPSKI REPERTOAR U APATINU

VESTI

Ove sedmice naši sugrađani i to oni najmlađi, imaće priliku da odgledaju u četvrtak i petak sa početkom od 16 sati u bioskopskoj Sali Kulturnog centra Apatin, animirani film Okto Istraživač dubina, ljubitelji filma uživaće u avanturama neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u novom nastavku filma “Pirati sa Kariba- Salazarova osveta”, takođe u četvrtak i petak sa početkom u 18 sati, a u četvrtak u 20:30 na repertoaru apatinskog bioskopa su Čuvari plaže 2D.
OKTO ISTRAŽIVAČ DUBINA 3D
Četvrtak 08.06.2017.god.i petak 09.06.2017.god. u 16 sati
Cena ulaznice je 250 dinara

Godina je 2100. godina, ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvek preživljava u najdubljem ponoru okeana. Okto, avanturistička hobotnica poslednja od svoje vrste živi dole sa svoja dva najbolja prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, će poslati Okta i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura pa će zajedno da putuju na neverovatna mesta kao što su potopljeni New Yorka, Titanik i Arktik.

Okto Istraživač dubina

PIRATI SA KARIBA SALAZAROVA OSVETA 3D
Četvrtak 08.06.2017.god.i petak 09.06.2017.god. u 18 sati
Cena ulaznice je 250 dinara

Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“. U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

Pirati sa Kariba

ČUVARI PLAŽE 2D
Četvrtak 08.06.2017.god. u 20.30 sati
Cena ulaznice je 250 dinara

„Čuvari plaže“ prate odanog spasioca Miča Bjukenona (Džonson) dok se sukobljava s drskim novim regrutom (Efron). Zajedno, oni će razotkriti lokalni kriminalni plan koji preti da uništi budućnost zaliva.

Čuvari plaže