ГРУПА „ПРЉАВИ РОМЕО“ СНИМИЛА СПОТ ЗА ПЕСМУ „АНЂЕЛА“

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Апатински бенд „Прљави Ромео“ снимио је спот за песму „Анђела“ која ће се наћи на њиховом трећем студијском албуму.

-Нашу нову песму „Анђела“ снимили смо у, по мени, најлепшем делу града уз луку и марину. Хтели смо да спот прати дивну баладу која говори о љубавној причи из прошлости. Песма није аутобиографска, али верујем да ће се многи пронаћи у њој. Балада „Анђела“ ће бити објављена на нашем трећем албуму за који се надамо да ће изаћи до краја године, рекао је Стево Рађеновић, вокал и гитариста групе.
За песму је музику и аранжан урадио сам бенд, текст потписује управо Стево Рађеновић, док је спот урадио Никола Добријевић. Апатинска марина има је уступила бродић на коме су снимали и обезбедила предивне локације на Дунаву који су додали неопходну чаролију споту који је снимљен за нежну сетну песму.

Много тога смо имали прилике да видимо и искрено да уживамо у лепоти реке, и приобаља око будуће луке. Бенд је спот изнео на једноставан начин, али песма је нежна и спот прати текст и музику баш као што смо желели, додао је Рађеновић.
Стево каже да је бенд увек био оптимистичан, и када су почињали, и када су се суочавали са разним препрекама, па су такви и сада. Упркос томе што има је ова година, као и већини музичара, била тешка и „нерадна“ због ситуације са пандемијом, они се не предају и не одустају од онога што воле. Уколико се тренд одлагања свирки, снимања и рада настави трећи албум ће завршити тек следеће године, али се искрено надају да до тога неће доћи.

Оно што за сада планирамо, али су то планови тек за следећу годину, је да наставимо традицију наступа на фестивалима, свирки по градовима и гостовања код бајкера на њиховим скуповима. Ми, као бенд, постојимо већ 12 година и ово нас неће зауставити у раду, нагласио је Стево Рађеновић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *