ФУТСАЛЕРИ ОТВАРАЈУ СПОРТСКИ ПРОГРАМ, РУКОМЕТАШИЦЕ ПРВИ ПУТ КОД КУЋЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Данашњи програм отварају футсалери који од 18 сати гостују у Вршцу екипи „Форум“. Апатинци ће покушати да са што више бодова и победа завше овогодишњи плеј-оф.

Рукометаши „Пик-а“ из Пригревице ће данас од 19 сати и 30 минута у спортској хали у Пригревици дочекати тим „Војвода Степа“ и покушати да се искупе за пораз од „Панчева“ у претходном колу. Пригревчани имају одлично пролеће и са нова два бода би се учврстили у средини табеле.

Кошаркашки клуб „Дунав“ данас од 20 сати гостује у Банатском Карађорђеву код екипе „Карађорђево“ у оквиру 6. кола плеј-офа Друге кошаркашке лиге.

Пригревачко „Братство“ у суботу 6. априла на свом стадиону са почетком од 16 сати дочекаће „Цемент“ из Беочина и са новом победом покушати да ухвати прикључак за осталим тимовима из врха табеле.

ОРК „Апатин“ у недељу од 14 сати у спортској хали у Апатину дочекује тим „Кленак 09“. У претходном колу Апатинке су поражене са голом разлике у Сремској Митровици и ово им је прилика да укњиже прве бодове у другом делу првенства.

Апатинска „Младост“ у недељу 7. априла игра утакмицу 20. кола Војвођанске лиге у оквиру које ће гостовати „БСК-у“ у Бачком Брестовцу. Апатинци су трећепласирани и пребринули су све бирге око опстанка, док су Брестовчани последњепласирани и до краја им предстоји грчевита бораба за опстанак. Утакмица се игра са почетком од 16 сати.

Недеља од 17 и 30 резервисана је за рукометаше „Апатина“ који ће отпутовати у Нову Пазову на дуел са истоименом екипом. Апатинци пред ово путовање имају кадровских проблема па ће се водити велика борба за бодове у недељу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.