ФИНАНСИЈСКА ПОДРШКА ЖЕНСКОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ У СОМБОРУ И АПАТИНУ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Локална акциона група „Панонски фијакер“, у партнерству са локалном самоуправом града Сомбора, потписала је уговор са Министарством за бригу о породици и демографију за стицање финансијске подршке за реализацију пројекта „Ако може она- могу и ја“.

Циљ пројекта је додела финансијских грантова и подизање опште свести жена о важности унапређења предузетништва, утицај исте на наталитет, као и подизање опште информисаности о потребама за унапређење локалне инфраструктуре у служби женског предузетништва.

Кроз пројекат ће се финансирати десет грантова за удружења жена, предузетнице или правна лица која заступају жене на територији општине Сомбор и Апатин. Јавни позив ће бити отворен 20. септембра 2021. године, а средства која се деле на конкурсу су намењена за набавку машина/опреме/софтвера или стицање нематеријалне имовине. Правилник и потребна документација може да се преузме на сајту lag-panonskifijaker.rs или лично у канцеларији Лазе Костића број 5 у Сомбору. Све додатне информације могу се добити путем телефона 065/2-320-620 или путем мејла lagpanonskifijaker@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *