НАКОН БАЗАРА У АПАТИНУ СЛЕДИ ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ И БАЗАР У ПРИГРЕВИЦИ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

По угледу на новогодишње вашаре који се одржавају у другим европским државама, синоћ је у Апатину одржан “Божићни базар”. На базару су своје производе представили и промовисали удружења грађана, самостани излагачи и пољопривредни произвођачи, а у понуди су били новогодишњи украси, поклони, слаткиши, и бројни други производи домаће радиности са празничном тематиком.

На радост најмлађих ту је био и “Деда Мраз са понијима”, одржан је пригодан културно – уметнички програм у ком су наступиле “Апатинске мажореткиње”, одиграна је дечија представа под називом “Шепртљине новогодишње чаролије”, а публици се представила и апатинска рок група “Адађио”

Са циљем да покрене новогодишње расположење током целог празничног периода и грађанима понуди интересантан програм, Туристичка организација општине Апатин организује низ дешавања у сусрет Новој Години и Божићу. Након синоћњег базара предстоји нам дочек најлуђе ноћи, 31. децембра који ће у Апатину бити организован у пешачкој зони, улици Српских Владара.

-Програм почиње Од 21,30 часова анимацијом за децу – Деда Мраз и слатки пакетићи. Од 22 часа, наступиће рок бенд „Kрвава мери“ који ће својим наступом у најлуђој ноћи поделити енергију и расположење, а од 23,15 часова наступа Зорана Иђушки, солисткиња РТВ-а у пратњи апатинског тамбурашког оркестра „Дунавски бисери“. Познато је да Зорана староградском и пробраним хитовима народне музике прави одличну атмосферу где год да наступа, па нема сумње да ће тако бити и овог пута, рекао је директор Туристичке организације Апатина Немања Јовић. У поноћ ће бити уприличен ватромет, а за све посетиоце организатор је обезбедио бесплатне безалкохолне и алкохолне напитке.

Након дочека Нове Године, „Туристичка организација“ 5. јануара организује и “Божићни базар” у Пригревици. Поред продајне изложбе, уз бесплате топле напитке, Пригревчане и њихове госте очекује богат културно-уметнички програм у којем ће наступити KУД “Царза” и бенд “Ас”. За најмлађе посетиоце биће одржана дечја представа “Тајна несталих колачића”.

Фото ФБ Општина Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *