ЕЛЕНА ЋОПИЋ ДРУГА У ВОЈВОДИНИ

APATIN SOMBOR SPORT VESTI

Елена Ћопић ученица петог разреда Основне школе “Жарко Зрењанин” из Апатина освојила је друго место на школском међуокружном такмичењу у атлетици које је јуче одржано на стадиону “Kарађорђе” у Новом Саду.

Она се такмичила у трци на 60м у конкуренцији петих и шестих разреда.
Ово је велики успех јер је Елена била једина учесница петог разреда, све остале такмичарке су биле годину дана старије, каже за радио Дунав наставник физичког васпитања Никола Орељ, који је Елену пратио на овом такмичењу.
-Све похвале за Елену, ово је велики успех за њу и за нашу школу, трка је била неизвесна до самог краја и последњи метри су одлучивали о победнику. Ове године нам је измакло прво место и пласман на републичко такмичење, али следеће године када буде трчала са својом генерацијом то ће бити много реалније, каже Орељ. Елена је чланица АK “Маратон” из Сомбора, па похвале стижу и на рачун њеног клубског тренера Миру Трифунов.

-Види се одличан рад са децом, што су показале и медаље јер сва деца која су дошла из њеног клуба и представљала наш округ су узела неку од прве три медеље. Елена је пресрећна оствареним успехом и поручује да јој је била част представљати школу и да није очекивала да це бити друга у Војводини поготово јер се такмичила са годину дана старијим девојчицама, самим тим је овај успех још слаћи, каже Орељ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *