FUDBALERI SONĆANSKOG DINAMA PORAŽENI U RASTINI

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbaleri sonćanskog Dinama su u subotu, u okviru 15. kola MFL Sombor – Apatin – Odžaci – Kula gostovali u Rastini. Iako su bili u najmanju ruku ravnopravan protivnik, a u drugom poluvremenu i bolji, plavi su poraženi rezultatom 1 – 2 (0 – 2). I pored kiše i vrlo blatnjavog terena, na kome je bilo teško kontrolisati loptu, igralo se žustro, obostrano napadački. Prvi deo igre je pripao domaćinima. Nakon grešaka vratara Dinama Smiljanića, golovima u 7. i 30. minutu domaćini su stekli prednost od 2 – 0. u drugom poluvremenu plavi pojačavaju pritisak na gol domaćina i stvaraju zrele šanse, a golom kapitena Tadijana u 55. minutu smanjuju na 1 – 2. I pored brojnih šansi za izjednačenje, ovo je bio i krajnji rezultat jedne borbene i vrlo kvalitetne utakmice. Sudijska trojka iz Sombora, predvođena Srđanom Kiršnerom, utakmicu je vodila odlično.
Dinamo je igrao u sastavu: Smiljanić, Krpjan, Vidaković, Kljajić, Tadijan, Oliver Mihaljev, Šarac (Rajan Mihaljec), Nesvanulica (Ivan Mihaljev), Kmezić (Karajkov), Silađi, Brkin.
Utakmica u Svilojevu između Terekveša i Jedinstva s Ribareva odložena je zbog katoličkog Uskrsa za sredu.
Ostali rezultati: Rusin – Aleksa Šantić 3 – 2, OFK Šikara  –  ŽAK 0 – 6 (prekid u 30. min. Domaćini ostali sa 7 igrača na terenu.), OFK Odžaci – Panonija 5 – 1, Jedinstvo 1947 – Lipar 3 – 2 i OFK Metalac – Dunav 1 – 1.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *