DUŠAN GLADIĆ: USKORO SNIMAMO HOROR FILM

APATIN KULTURA VESTI

U petoj emisiji serijala “Reči, boje i zvuci” gost je bio Dušan Gladić, urednik dramskog programa u apatinskom Kulturnom centru. Povod je bio nedavno održan, mini pozorišni festival u Kulturnom centru, ali razgovor je bio mnogo širi i zanimljiviji.

-Na festivalu su odigrane sledeće predstave: “Deset naprema jedan“ u režiji Tatjane Kecman, “Žene“, autorski projekat, “Tom Kempinski“, Narodno pozorište Sombor i duet za solistu Nataše Rasulović. Sve predstave su bile odlične i publika je uživala – pričao nam je Dušan Gladić.

-Govorio je Gladić i o svom radu u pozorišnom amaterizmu.

-Milan Vejinović, danas profesionalni glumac u Subotičkom pozorištu, bio je glumaca u Dramskom studiju, koji sam ja vodio još kao dečak od osam, godina. Talenat i mnogo rada, naravno da može dovesti do toga da se vrlo težak prijemni ispit na pozorišnoj akademiji položi kao što je to pošlo za rukom Milanu kao i Apatinki Tatjani Štetić- kaže Gladić.

-Čuli smo i nešto ekskluzivno.

-U avgustu ćemo snimati i horor film. Pored mene u filmu će nasupit Jelena Kosanović, kojoj će pripasti glavna ženska uloga. To će se desiti u Avgustu.- rekao je Gladić.

FONO Dušan Gladić

autor: Dušan Radivojević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *