ДРУГОГ ДАНА ПОЗОРИШНОГ ФЕСТИВАЛА У АПАТИНСКОМ ПОЗОРИШТУ ПРЕДСТАВА „ОНА“

APATIN KULTURA VESTI

Другог дана позоришног фестивала у Апатину, вечерас од 19 сати у Великој сали апатинског Културног центра ће бити изведен комад “Она”, у којем улоге тумаче Јелена Ђулвезан Милковић и Алиса Лацко.

Овај ауторски пројекат је комад настао по мотивима драмског текста „Хана и Хана“ и међусобним преплитањем текстова са женских блогова који су уобличени у драмску структуру. Текст је настао као одговор на бављење питањем женског идентитета данас. „Она“ је претпоставка једне женске психолошке линије и лик Хане је резултат прикупљања различитих женских исповести.

Главни лик представе „Она“ је тридесетогодишња жена, а ова драма се тематски бави кризом женског идентитета, завршетком једне животне фазе и уласком у нову.

Апатинска публика вечерас ће имати прилику да одгледа још једну одличну представу и „завири“ у свет две младе жене чији „задатак“ је да спознају сопствени унутрашњи свет.

У оквиру позоришног фестивала “Театар у октобру” сутра од 18 сати, најмлађи Апатинци ће у великој сали апатинског Културног центра моћи да погледају представу “Магични циркус”.

Цена улазнице је 300,00 динара, а карте се могу купити на благајни Културног центра Апатин која ради од 10 до 12 сати и од 17 до 19 сати.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *