ДРУГИ ХУМАНИТАРНИ БАЗАР ЗА СВЕТЛАНУ (ФОТО)

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У пешачкој зони улице Српских Владара у Апатину данас је одржан други по реду хуманитарни базар за Светлану Мирковић. На више од 20 штандова бројна апатинска удружења и појединци су нудили своје производе, а сав приход од продаје ће бити прослеђен за трошкове лечења наше суграђанке.

На прошлонедељном Базару од продаје је прикупљено 191.294,00 динара, док је износ из хуманитарних кутија које су такође биле постављене 24.690,00 динара.

Светланина борба за оздрављење траје од 2016. године, а породица после дуге и исцрпљујуће борбе, одлучује да Светлана лечење настави у иностранству где им је потврђено да постоје велике шансе за излечење.

До сада је у хуманитарним акцијама за Светлану прикупљено 11.000,00 евра, а за прву терапију је потребно око 16.000 евра. Укупан износ за њено излечење је 45.000 евра, што значи да је потребно још око 34.000 евра. Лечење се одвија на сваке три недеље, а новац мора да се уплати раније, не усуђујемо се да кренемо са лечењем јер Клиника у сваком моменту може да прекине лечење уколико новац није прослеђен на њихов рачун, објаснио је Светланин супруг, Тибор Табороши.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *