ДРУГИ ДАН 56. АПАТИНСКИХ РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ (ФОТО)

APATIN VESTI ZANIMLJIVOSTI

Неле Kарајлић, бивши фронтмен групе “Забрањено пушење” вечерашњим концертом на Тргу Никола Тесла наступио је пред апатинском публиком након пуних двадесет година.

Током концерта у Апатину, Неле је пред више хиљада посетитеља извео нове али и добро познате старије хитове. На бини га је пратио бенд “Осиромашени уранијум” а као предгрупа је наступио домаћи бенд “Прљави Ромео.”

Други дан Апатинских рибарских вечери обележила је и трка чамаца на весла, одржана на чарди „Пчела“ у Купусини. Победник у категорији самаца је био Бранко Бокан, док је у категорији двоседа тријумфовао кајакашки двојац Њари -Белић .У вечерњим часовима на бини на Тргу  наступили су чланови ГКУД-а „Дунав из Апатина и ОКУД-а „Иво Лола Рибар“ из Сонте.

На Мотосусрету који организује Мото клуб „Пантер“ из Апатина у кампу је за госте приређен апатински рибљи паприкаш добродошлице. У вечерњим сатима бајкери су уживали у наступу „Рок фест бенда“ и „Годфадерса“.

Данас (субота) у 17 часова је популарни дефиле бајкера, а у 20 часова велико финале за „Златни котлић 2019.“ На бини ће се представити Плесни клуб „Ронда“ из Сомбора и „Бајадера бенд“. Звезда вечери је Јован Перишић, певач који је прошлим гостовањем на Рибарским вечерима држао публику у одличном расположењу пуна два сата.

Градски хор „Јединство“ у 20 часова имаће концерт духовних песама у цркви „Узнесење Маријино“.

На мотосусрету наступаће бендови „Фауст“ из Суботице, „Крвава Мери“ из Апатина, „Трилоџи“ из Сомбора и „Дуо Трио Кватро“ из Крагујевца.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *