ФОТОГРАФИЈЕ СА УСПОМЕНОМ НА 56. АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ

APATIN VESTI ZANIMLJIVOSTI

Велика гужва, превише посетилаца, неопрезни пролазници који протрчавају у кадру, од ове године одлазе у заборав. Општина Апатин се потрудила да посетиоцима Апатинских рибарских вечери обезбеди место на ком ће се фотографисати током трајања манифестације и без сметњи сачувати успомену из Апатина.
Потребно је само да заузмете позицију иза рама на којем је исписан назив манифестације „Апатинске рибарске вечери“ и фотографија је за тренутак спремна за постављање на друштвеним мрежама. У прилог томе иде и брзо дељење садржаја јер се у непосредној близини налази МТС-ово Wi-FI дрво са бесплатним интернетом великог протока.

ЗАМАK НА НАДУВАВАЊЕ ОД 200 KВАДРАТА

Наши најмлађи суграђани ове године могу да уживају и у највећем замку на надувавање, површине 200 квадрата. Састоји из две секције, оне са мотивима рајских острва испуњен палмама, тобоганима и другим бројним препрекама, до средњовековног утврђења са кулама, и мостовима који ће без разлике донети довољно узбуђења и најзахтевнијим малишанима. За њихове пратиоце то је и одлична прилика да уз кратки предах и освежење прате вечерњи програм са бине на тргу Никола Тесла.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.