ДОЛАЗЕ ЛЕДЕНИ ДАНИ

APATIN DRUŠTVO SERVISNE INFORMACIJE SOMBOR SRBIJA VESTI

Републички хидрометеоролошки завод најавио је долазак ледених дана за предстојећи викенд и почетак следеће седмице.

Kако је објавио РХМЗ, тада се очекује веома хладно време са умереним и јаким јутарњим мразевима и дневном температуром испод нула степени.

У Србији наредних дана променљиво облачно, на северу углавном суво, док се у осталим пределима понегде очекује провејавање снега. Максимална температура у четвртак од 0 до 5 степена, а у петак од 0 до 3.

За викенд и у понедељак ледени дани. Минимална јутарња температура биће испод -10, а максимална дневна испод нуле. Од уторка отопљење.

У Београду наредних дана променљиво облачно, до петка уз провејавање слабог снега. За викенд и у понедељак ледени дани. Максимална температура биће испод нуле. Од уторка отопљење.

Што се водостаја тиче, на Лиму водостаји ће бити у стагнацији наредна 24 часа и кретаће се изнад границе редовне одбране од поплава.

На Јужној Морави код Алексинца водостаји ће бити у порасту у наредна 24 часа са могућношћу достизања и превазилажења границе ванредне одбране од поплава.

Kод хидролошке станице Мојсиње водостаји ће бити у порасту у наредна 24 часа и кретаће се изнад границе ванредне одбране од поплава.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *