DELJENJEM ČESTITIKI PRIKUPILI 20000 DINARA

APATIN DRUŠTVO EKONOMIJA KULTURA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Volonteri Udruženja građana “MRAV” iz Apatina uspešno su održali dve humanitarne akcije deljenja čestitki građanima od kojih su zauzvrat primali novčane priloge za pomoć Kalini Rašeti. Ukupno je sakupljeno 20.342 dinara, a novac je uplaćen na račun otvoren za prikupljanje sredstava za lečenje jednogodišnje devojčice.
Na čestitkama, koje je besplatno izradio Foto-studio “Mirić” iz Apatina, nalaze se dečiji radovi sa motivima ljubavi, solidarnosti i humanosti.
Brojna deca iz objekta u Bloku 112, uzrasta od četiri do šest godina, uz pomoć volontera UG “MRAV”, crtala su ono što ih prvo asocira na reč ljubav, a na kraju su izradili pano sa sloganom “Za Kalinin osmeh” i potpisali se u nacrtano srce šaljući snažnu i jasnu poruku. Kreativni mališani su, još jednom u nizu, pokazali svoju humanost i spremnost da pomognu.
Kalina boluje od spinalne mišićne antrofije (tip 2) genetsko-neurološkog tipa, koja je veoma progresivna i od koje propadaju mišići u njenom organizmu, pa je hitno potrebna novčana pomoć za lečenje matičnim ćelijama u Kijevu u Ukrajini.

Deljenje čestitki , udruženje građana Mrav za Kalinu Rašeta (2)  Deljenje-čestitki-udruženje-građana-Mrav-za-Kalinu-Rašeta  Deljenje-čestitki-udruženje-građana-Mrav-za-Kalinu-Rašeta