DELEGACIJA CISM-A KOD PREDSEDNIKA

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Predsednik opštine Apatin dr Živorad Smiljanić danas je u maloj sali SO primio delegacije učesnika 7. CISM futsal turnira, kao i zvanične predstavnike organizacije CISM. Smiljanić je poželeo srdačnu dobrodošlicu svim učesnicima i podsetio na neka davna vremena u kojima je ovakvih okupljanja , prema njegovim rečima bilo mnogo više, zatim je uručio prigodne poklone u znak sećanja na boravak u našem gradu Apatinu.

Okupljenima se ispred CISM-a obratio njihov generalni sekretar Mambi Goita (Gvineja), koji je istakao važnost ovakvih turnira i naglasio da je lepo videti vojsku kako se druži na sportskim borilištima, a ne na bojnim. Sa njim u delegaciji je doputovao i Hoze Pineiro (Brazil) koji je projekt menadžer CISM. Goita je našem predsedniku uručio poklone od strane CISM i pohvalio toplinu i srdačnost apatinaca izrazivši želju da opet poseti naš grad.

 

11267151_10205472892915802_263132200_n

Kako naš radio nezvanično saznaje na zatvaranju turnira Apatin bi mogao da poseti i ministar odbrane Bratislav Gašic koji bi uručio priznanja najboljima na ovom turniru. Da podsetimo BIH je aktuelni prvak iz prošle godine i oni u Apatinu pokušavaju da odbrane titulu.