ДЕДА МРАЗОВИ НА МОТОРИМА ТРАДИЦИОНАЛНО ОБИШЛИ АПАТИНСКЕ ВРТИЋЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Једанаесту годину за редом, чланови МК „Пантер“ из Апатина организују пред Нову годину обилазак аптинских вртића и дружење са малишанима. Иако им временске прилике не иду на руку, а лед им отежава вожњу на моторима, то није спречило ове „Деда Мразове“ да посете децу, поделе им бомбоне и фотографишу се са њима.

Од Срете Дејановића, председника МК „Пантер“ Апатин, сазнали смо да је један од учесника данашњег скупа пао с мотора на леду. Срећом, није дошло до повређивања, те су наставили своју авантуру.

Временски услови нас нису спречили да једанаести пут за редом обрадујемо најмлађе Апатинце. Обићи ћемо све вртиће у Апатину, а друштво нам од ове године праве и чланови Удружења љубитеља и одгајивача коња „Улар“ из Апатина, а што је такође веома атрактивно за видети. Надам се да ће се та сарадња и убудуће наставити, рекао је Дејановић.

Малишани су својим гостима традиционално отпевали и песмицу о Деда Мразу, а након што су се засладили бомбончићима и фотографисали, насмејани и пуни лепих утисака, вратили су се у топле собе вртића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.