DEČIJI BAZAR PO UKUSU MALIŠANA APATINA

APATIN DRUŠTVO VESTI

U organizaciji Udruženja građana ,,Moj Apatin”, u fiskulturnoj sali Gimnazije ,,Nikola Tesla” u Apatinu je organizovan ,,Dečiji bazar”, sa pregršt zanimljivih dešavanja za naše najmlađe sugrađane.

Pored dečije pijace, na kojoj su deca, starosti od 4 do 10 godin, prodavala igračke i druge predmete koje su sami napravili, u sali Gimnazije organizovane su i izuzetno interesantne kreativne radionice, a čiji je realizator bio Centar dečijih aktivnosti ,,Mestašce’. Uz brojne šarene štandove, održane su i prezentacije fiskulturnih vežbi, koje su sprovedene zahvaljujući Klubu korektivne gimnastike ,,Vežbaj za zdravlje”. Ovaj klub već tri godine unazad uspešno vode dva mlada profesora fizičkog, diplomirana fizioterapeuta, Dejan Smiljanić i Bojan Solać.

U okviru ,,Dečijeg bazara” bila je organizovana i sjajna klovnovska predstava ,,Željko Veseljko”, a kojoj su se deca posebno obradovala.

Ulaz na ovaj događaj bio je potpuno besplatan. Organizatoru čestitamo na dobroj ideji i još jednom uspešno realizovanom projektu.