ČETIRI MEDALJE I ŠEST INDVIDUALNIH PRIZNANJA ZA OK APATIN U ZRENJANINU

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Nekoliko stotina učesnika u mlađim kategorijama, devojčica i dečaka, okupilo se u subotu na zrenjaninskom Trgu slobode na tradicionalnom, sedmom po redu turniru „Street volley Zrenjanin 2017 “. Ovaj turnir u uličnoj odbojci je u kalendaru turnira odbojkaškog saveza Vojvodine .

Turnir je održan u organizaciji muškog Odbojkaškog kluba „Klek Srbija šume“ i pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina, a manifestaciji su prisustvovali i predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović, funkcioner Odbojkaškog saveza Srbije Dušan Keser, kao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura koji je i proglasio turnir otvorenim.

Pozdravljajući najmlađe odbojkaše koji su u Zrenjanin stigli iz klubova širom Srbije, Salapura je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što su svi oni došli na sedmi „Strit volej“ turnir koji se i ove godine održava u okviru krovne, gradske manifestacije „Dani piva“, poznate u celoj Srbiji.

Na Trgu slobode igralo se na 13 odbojkaških terena a centralni gradski prostor bio je u potpunosti ispunjen mladim odbojkašima.

Odbojkaški klub” Apatin” je nastupio sa pet ekipa i osvojio četiri medalje, tri bronzane i jednu srebrnu:

2005. godište – drugo i treće mesto
2003. godište – treće mesto
2002. godište – treće mesto
Pored četiri osvojene medalje, OK “Apatin” je pripalo je i ukupno šest individulanih nagrada:

Dragana Zorić – najbolji server

Dunja Mirić – najbolji bloker

Aleksandra Bogunović -najbolji tehničar

Anja Dobrijević – najbolji primač

Ivana Miler – najbolji smečer

Miloš Popović – najbolji trener

street volley zrenjanin 2017 1