БОРА ЂОРЂЕВИЋ ПОЗВАО СВЕ ЉУБИТЕЉЕ РОК ЗВУКА ДА ДОЂУ НА ВЕЧЕРАШЊИ КОНЦЕРТ У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

На Тргу Никола Тесла у Апатину вечерас од 22,30 часова ће наступити популарна рок група „Рибља чорба“, а предгрупа ће бити бенд „Прљави ромео“.

Бина са разгласом је спремна, а фронтмен “Чорбе”, Бора Ђорђевић је у изјави за Радио Дунав позвао Апатинце али и друге становнике Западнобачког округа да дођу на вечерашњи концерт.

-Публика у Апатину може да очекује два сата јако добре свирке јер је “Рибља чорба” и даље оно што је увек била, међу најбољим бендовима у региону. Јако волим Апатин! Свирао сам и по салама у вашем граду, али најлепше успомене носим са наступа на Рибарским вечерима. Дуго нас није било у Апатину, публика у вашем месту је сјајна тако да очекујем заиста добар провод, нагласио је Ђорђевић.

Након седам година “Рибља чорба” је издала нови албум, а према Бориним речима много се водило рачуна да након толико времена, у новом издању све буде на свом месту.

-Све је испало како треба и мислим да смо одлично “скоцкали” овај ЦД. Током концерта у Апатину свираћемо неколико песама са новог албума, јер оне заслужују да буду слушане и људи већ знају неке од њих. Наравно, вечерашњи наступ неће моћи да прође без добрих старих хитова и мислим да ће то бити једно право рокенрол вече, истакао је Бора Ђорђевић.

Постиоци ће по традицији моћи бесплатно да конзумирају топле напитке, а биће организован и новогодишњи ватромет.

Пред почетак овог рок спектакла који ће бити одржан на централном апатинском тргу, 13. јануара од 19 часова у апатинском рок клубу “ЦK Пик” биће отворена изложба фотографија са претходног концерта “Рибље Чорбе” у Апатину који је одржан 2012. године. Изложба је продајног карактера и чини је укупно осамнаест фотографија димензија 50×30 односно 50×50 цм, а заинтересовани грађани ће моћи да их купе на лицитацији која ће у овом локалу почети од 20 часова. Почетна цена сваке слике ће бити 1.000 динара, а сав новац који будемо сакупили од продаје фотографија бићен дониран за лечење нашег суграђанина Момира Николића који болује од тежег облика дијабетеса, због чега губи вид и неопходна му је операција, рекао је Јовић. Сви они који не буду успели да купе фотографије, свој добровољни прилог ће моћи да убаце у кутије које ће бити постављене у Центру културе Пик, али и на Тргу Никола Тесла током концерта “Рибље Чорбе”.

1 thought on “БОРА ЂОРЂЕВИЋ ПОЗВАО СВЕ ЉУБИТЕЉЕ РОК ЗВУКА ДА ДОЂУ НА ВЕЧЕРАШЊИ КОНЦЕРТ У АПАТИНУ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *