БОБАР ПЕТРОЛ ПРОСЛАВЉА 7. РОЂЕНДАН- НАГРАЂУЈУ ВАС ВРЕДНИМ НАГРАДАМА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

🎉🚗 Придружите се прослави 7. рођендана Бензинске пумпе Бобар Петрол у Пригревици! Велика наградна игра од 17 до 30.јуна! 🚗🎉

-Поводом овог јубилеја, организујемо наградну игру само за вас, наше верне купце. Прилика је да освојите невероватне награде и поклоне који ће вам улепшати вожњу и омогућити вам незаборавна путовања.

Правила игре: У наградној игри учествују купци који на бензинској пумпи у Пригревици купе робу у вредности од 1.000 или више динара. Ваш рачун са бројем телефона и именом убаците у кутију која се налази поред касе.

Свако ко испуни ова два једноставна корака аутоматски улази у велико извлачење које ће се одржати 30. јуна у 18 часова. Не пропустите ову прилику за освајање невероватних награда!

✨ Ево шта можете освојити:

🎁 Освеживачи за кабине: Дајте свом аутомобилу свежину и пријатан мирис с нашим избором врхунских освеживача за кабине.

🎁 Течности за прање ветробрана: Сваком купцу преко 5000 динара, поклон 3 литре течности. За кристално чисте ветробране са нашим висококвалитетним течностима за прање.

🎁 Главне награде: 50 литара горива за победника, друго место 40 л и треће место 30 литара. Препустите се вожњи без бриге о потрошњи горива!

📅 Датум извлачења: 30. јун

ПР.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *