ОЖЕНИО СЕ НИКОЛА ЈОКИЋ! ВЕНЧАЊУ У СОМБОРУ ПРИСУСТВОВАЛИ ЊЕГОВИ НАЈБЛИЖИ

SOMBOR VESTI ZANIMLJIVOSTI

Никола Јокић, кошаркаш Денвера и најбољи центар НБА лиге, у суботу се у строгој тајности венчао у Великој прваославној цркви у Сомбору. Изабраница је Наталија Маћешић, иначе са Кордуна.

За време церемоније црквеног венчања, испред улаза у православни храм стајало је обезбеђење и ником није дозвољавало да уђе унутра. Испред је стајао бели аутомобил који је чекао младенце. За то време испред цркве била је група трубача и неколико људи, пријатељи и рођаци, који су чекали младенце да им трубачи одсвирају “колце”. Прво су из цркве изашла два свештеника и један од присутних на венчању. Он је шефу свирача “гурнуо” новчанице у трубу, што је био знак да засвирају чим се младенци појаве на вратима цркве.

Из цркве је кренуло неколико званица, а затим се појавио Никола са супругом , музика је засвирала и младожења је заиграо уз мали круг блиских званица и убрзо кренуо са Наталијом у пратњи кумова, родитеља и браће. Отишли су затим на приватну прославу венчања. Сазнали смо да је на венчању био и један Николин саиграч из НБА клуба.

Прича се да ће славље трајати две-три суботе и недеље због ограниченог окупљања, услед пандемије вируса корона. Неко од присутних само је кратко рекао “ожени се наш Јока!”.

Јокић, који је у изезаетно напарној и специфичној сезони због пандемије вируса корона показао зашто га сматрају најбољим центром најјаче кошаркашке лиге на свету, однедавно је у родној Србији. Слободно време углавном је проводио у кругу породице и најближих пријатеља, а посебно се опуштао уз своје коње у породичној ергели у Сомбору.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *