БАШТЕ СЛАЂАНЕ ВУKШЕ, ЉУБИЦЕ ЂУРKОВ И РУЖЕ ВИДАKОВИЋ

APATIN DRUŠTVO VESTI

На конкурс Радио Дунава „Најлепше баште и терасе“ пристигло је ближе 100 предлога наших суграђана са територије општине Апатин. Већину ових предлога смо објављивали на порталу Радио Дунав а како се конкурс приближава крају до краја овог месеца број предлога се повећава. Овога пута објављујемо прелепе слике уређених башта Слађане Вукше, која на простору од 300 квадрата гаји не само уобичајене биљке за ово подручје, око тридесетак, већ чак банане и бамбусе. Ћерка Љубице Ђурков из Сонте, Југословенска улица 62, пријавила је на конкурс своју мајку која цео животни век ужива у уређењу свога амбијента, дворишног простора, не жалећи време које му посвећује, јер то воли и у томе ужива као и њени укућани. Ружа Видаковић, из Сонте, показује нам своја оргинална решења за уређење дворишног простора и на тај начин подстиче друге да се посвете на најлепши начин свом окружењу.
Kонкурс „Најлепша башта и тераса“ се завршава а одзив наших суграђана сведочи да има много људи који држе до лепота природног амбијента који их окружују. Улажу пуно времена да улепшају свој
простор, али исто тако дају прилику другима, да се угледају на њих.
Ваше предлоге можете послати до краја месеца, а најбољи ће по одлуци жирија, добити вредне награде, везане за баштенске радове.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.