BALKANSKO PRVENSTVO ZA PIONIRKE OVE GODINE U APATINU

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Gost sportske emisije radio Dunava bio je Miloš Popović iz odbojkaškog kluba Apatin koji je za slušaoce ekskluzivno otkrio informaciju da je naš grad u užoj konkurenciji za dobijanje domaćinstva Balakanijade, odnosno Balkanskog prvenstva u odbojci za pionirke.

Prema njegovim rečima šanse da se Balkanijada održi u Apatinu su veliki jer su zvaničnici iz Odbojkaškog saveza bili u radnoj poseti i pozitivno ocenili uslove za ovo takmičenje. Na ovogodišnjoj balkanijadi, koja treba da se održi u avgustu, pored domaćina Srbije, učestvovaće Bugarska, Bosna i Hercegovina, Albanija, Rumunija, Turska, Crna Gora, Makedonija, Moldavija, Grčka i Kosovo.

-Bila bi ovo jedna lepa manifestacija koja bi dovela veliki broj ljudi u Apatin i mislim da opština može od ovog takmičenja imati velike koristi. Reprezentacije bi boravile u Apatinu o svom trošku, a ja verujem da će se Apatinci pokazati kao pravi domaćini.- rekao je Popović.

Razgovor sa Milošem Popovićem možete poslušati u programu radio Dunava u 12 i 30, kao i u 16 i 30, ali i na linku ispod.