SEMINAR I ISPIT ZA NOVE KOŠARKAŠKE SUDIJE, POMOĆNE SUDIJE I DELEGATE

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

SEMINAR I ISPIT ZA NOVE KOSARKASKE SUDIJE, POMOCNE SUDIJE I DELEGATE ce se organizovati jedinstveno na teritoriji Vojvodine/KSV, dva puta godisnje, u periodima Februar – April i Septembar – Novembar.

Prijavu za seminar zainteresovani treba da posalju, do PETKA 23. FEBRUARA 2018. godine, na mejl adresu vladimircvjeticanin@yahoo.com koordinatoru KSV-a za teritoriju Apatina Cvjeticanin Vladimiru ili mejl adresu Kosarkaskog saveza Vojvodine, ksns2@eunet.rs , sa naznakom SEMINAR ZA NOVE KOSARKASKE SUDIJE, POMOCNE SUDIJE I DELEGATE, sa licnim podacima prezime, ime, mesto stanovanja, godina rodjenja, mejl adresa, broj mobilnog telefona, naziv skole/fakulteta, i kratkom sportskom biografijom.

Seminar ce se organizovati u Apatinu i besplatan je za sve polaznike.

U pripremi za seminar polaznici treba da se uloguju na sajt BASKET 021 www.basket021.org.rs , gde se mogu naci Pravila igre, Interpretacije Pravila igre, testovi i sajt KSV, www.ksv.org.rs. Program seminara sa temama ce vam biti dostavljen, predvidjeno je da se u dva/tri dana odrze predavanja i pokazni trening.

POLAZNICI mogu biti:

– SUDIJE, mladići/devojke, rođeni između 2000.g i 1988.g

– POMOCNE SUDIJE, mladići/devojke, rođeni između 1998.g i 1988.g

– DELEGATI, mladići/devojke, rođeni između 1993.g i 1988.g

Za sve informacije se obratite LOZANOV BRANKO, 065/2501876, branko.lozanov@gmail.com.