АПЕЛ KАМПЕРИМА ДА УKЛОНЕ KАМП KУЋИЦЕ СА ПОЛУОСТРВА -САНИТАРНА СЕЧА СТАБАЛА KРЕЋЕ 5. ОKТОБРА

APATIN DRUŠTVO VESTI

На полуострву преко пута „Плаве руже“, популарном излетишту а последњих година и боравишту кампера, обављен је преглед стања стабала и попис за санитарну сечу која креће у понедељак, 5. октобра, саопштила је Шумска управа Апатин. Сечом ће бити уклоњена оболела, осушена и на други начин небезбедна стабла из шуме, а из овог предузећа апелују на власнике који нису уклонили своје камп приколице, да то учине током ове недеље.

-Након прегледa стања стабала која се налазе у делу шуме 7-а одељења, односно полуострву код Плаве руже, Војводинашуме у понедељак, 5. октобра крећу са санитарном сечом којом ћемо уклонити небезбедна стабла са овог подручја. Већина кампера је уклонила своје приколице и објекте али има и оних са којима нисмо били у комуникацији, односно оних који нису обавештени о предстојећој сечи а на које овом приликом посебно апелујемо, каже за Радио Дунав Миодраг Перовић, шеф Шумске управе Апатин.

Сеча ће према његовим речима бити обављана радним данима у времену од 8 до 15 часова, због чега ће у том периоду овај простор бити забрањен за све посетиоце.

Завршетак санитарне сече планиран је до краја године.

1 thought on “АПЕЛ KАМПЕРИМА ДА УKЛОНЕ KАМП KУЋИЦЕ СА ПОЛУОСТРВА -САНИТАРНА СЕЧА СТАБАЛА KРЕЋЕ 5. ОKТОБРА

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.