АПАТИНСКОЈ МАРИНИ ПРИЗНАЊЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ ЗА КВАЛИТЕТ УСЛУГА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Привредна комора Војводине доделила је апатинском предузећу за управљање путничким пристаном и марином Апатин признање за квалитет услуга у угоститељској и туристичкој делатности за 2018. годину . У новосадском Шератону тим поводом је организована свечаност на којој је Љиљани Kрец, директорки овог предузећа уручено ово престижно признање.

-Велика част и задовољство је било присуствовати на церемонији доделе и освојити једно овакво признање од Привредне коморе Војводине за пружени кавалитет услуга у туризму за 2018. годину. Ова награда ће за нас бити подстрек да у наредним годинама још више подигнемо квалитет услуга како би биле на беспрекорном нивоу. – рекла је Љиљана Kрец.

Поред признања апатинској Марини, додељено је још 15 признања, од којих 7 најпрестижнијих, под називом „Kапија успеха“. Престижно признање „Kапија успеха“ Привредна комора Војводине додељује у континуитету већ 26 година и то за достигнути квалитет услуга у категоријама: категорисани објекти смештаја, ресторани, лиценцирани организатори путовања и објекти који на најбољи начин представљају мултиетничку заједницу Војводине и доприносе обликовању војвођанских туристичких вредности.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *