APATINSKI RADIKALI ODRŽALI GODIŠNJU SKUPŠTINU

APATIN POLITIKA VESTI

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke (OO SRS) Apatin, održao je danas u velikoj sali sindikata redovnu godišnju skupština. Skupštinu je otvorio predsednik OO SRS Aleksandar Smiljanić koji je podneo izveštaj o radu Opštinskog odbora u periodu između dva zasedanja a predstavio je i plan rada za naredni period.

Na sednici je usvojen finansijski izveštaj i izabrani novi članovi Opštinskog odbora- Perica Miščević i Nataša Repac iz Apatina, Nenad Begović iz Sonte, Aleksandar Čonić iz Svilojeva i Miladin Rajšić iz Prigrevice.

Prvi čovek apatinskih radikala, Aleksandar Smiljanić izrazio je zadovoljstvo prilivom novih, kao i povratkom većeg broja starih članova. On se u izjavi za medije fokusirao na predstojeće predsedničke izbore ij kampanju dr Vojislava Šešelja, predsednika SRS-a.

-Prošli smo period reorganizacije i jačanja svojih redova. Stranka je iz dana u dan sve masovnija, što će dati svoje rezultate tokom predstojećih aktivnosti, a posebno u danima koji pred nama i pružanju kompletne podrške doktoru Vojislavu Šešelju tokom predsedničke kampanje, rekao je Smiljanić.

Skupštini su pored članova i simpatizera prisustvovali i narodni poslanik Jovo Ostojić, kao i Mirko Ćuk, predsednik Okružnog odbora SRS-a.

Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (11) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (10) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (9) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (8) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (6) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (4) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (3) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (1) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (7) Radikali, radikalna stranka, skupstina, predsednicki izbori (2)