ПРИГРЕВЧАНИ СТАРТОВАЛИ ПОБЕДОМ

APATIN SPORT VESTI

НАФТАГАС (Елимир) – ПИК ПРИГРЕВИЦА 21:26 (11:12)

Ученици тренера Милке Никшић одлично су започели нову сезону у Другој рукометној лиги Север. Предвођени одличним Слободаном Козловачким, стрелцем 12 погодака, Пригревчани су славили против Нафтагаса из Елимира са 26:21. Од самог старта рукометаши ПИК Пригревице имали су константно вођство које је у више наврата било између три и седам голова разлике, али се на одмор отишло са минималном предности гостију 12:11. У другом полувремену разиграни Пригревчани су појачали ритам и на крају заслужено славили, а комплетна екипа је играла добро, од голмана до већ поменутог Козловачког који је стварао највеће проблеме одбрани домаћина.

У следећем колу Пригревчани дочакују Панчево.

ГЕСТ ПРИГРЕВАЧКИХ РУКОМЕТАША НАИШАО НА ПОХВАЛЕ СА СВИХ СТРАНА

Након одличне игре и победе у Елимиру, по повратку у Пригревицу део екипе је по већ устаљеној пракси отишао у клуб на заједничко дружење и анализу утакмице, док се неколико младића одлучило да крене кући. Један од оних који је кренуо у правцу куће сазнао је за незгоду која се догодила на мосту на улазу у Пригревицу и јавио колегама, који су као што доликује правим спортистима, брзо реаговали и отишли да пруже помоћ.
Њиховим залагањем и несебичном помоћи, заједно са припадницима МУП и Хитне службе спашен је човек који је аутом слетео у канал. Овај гест не само да је за пример како се треба понети и понашати у критичним тренуцима, већ доказује да су спортисти прави људи и да су увек ту када је натеже. Браво момци, а ево како је реаговала др Бојана Ковљенић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *