АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ПРИСУСТВОВАЛИ НОВОГОДИШЊОЈ ПРЕДСТАВИ И РАДИОНИЦИ ИЗРАДЕ УКРАСА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У апатинској Основној школи “Жарко Зрењанин” се сваким даном све више осећа празнична атмосфера, а поред Божића и Нове године, ближи се и крај првог полугодишта и зимски распуст. Наставници и учитељи ове образовне установе се труде да организовњем и посећивањем разних догађаја, децу полако уведу у предстојеће празнике.

Апатински основци су данас посетили Општински културни центар, где су гости из Едукативног театра из Суботице за њих извели представу “Најлепши новогодишњи поклон”. Глумци из Српског народног позоришта и Позоришта младих су се едукативним приступом и на интерактиван начин потрудили да деца уживају уз игру и песме.

Дан раније, у Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“ је одржана креативна радионица под називом “Новогодишње чаролије”, на којој су ученици VI-5 разреда у склопу слободне ваннаставне активности: цртање, сликањe и вајање, са наставницом Исидором Чубра Пилиповић, правили новогодишње украсе за излог апатинске библиотеке. Уз звуке чаробних новогодишњих нота, ђаци су се певушећи, забављали и уживали.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *