APATINSKI BOKSERI POČELI PRIPREME

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Bokserski klub Apatin počeo je pripreme za predstojeću sezonu. Prvih radnih dana u 2015. godini na prozivci se pojavilo 15 boraca, a među njima su Bubalo, Vujin, Đurlov, Vejin, Cvetković, Mandić, Forgač, Huba, Kovačević, Dukić, Lukić i Grmuša, borci koji će nastupiti u 2015 godini.
Trener apatinaca Jovan Čurčić je rekao da se treninzi održavaju dva puta dnevno, kao i da će takmičari tokom priprema obaviti sve lekarske preglede.
-Mi smo počeli 12 januara, i tu su svi na koje računamo u predstojećoj takmičarskoj sezoni.-Prvo radimo na kondiciji a kasnije na tehničko-taktičkoj pripremi.Očekujemo ovih dana od Bokserskog saveza Vojvodine raspored takmičenja, kako bi mogli bolje organizovati pripreme.
Ćurčić je istakao da se će na osnovu tog rasporeda odlučiti koji će borci nastupiti na pokrajinskom a koji na državnom prvenstvu.
– Bitno je da se pripreme obave što je moguće bolje, organizovaćemo lekarske preglede i neophodnu registraciju.- Računam pritom na tehničku i finansijsku podršku sportskog saveza– dodao je Ćurčić.Jovan Čurčić-trener, bokserski klub Apatin, januar 2015 Bokserski klub Apatin, početak priprema, 2015,boks Apatin, Bokserski klub Apatin, početak priprema, 2015 Bokserski klub Apatin, početak priprema, 2015