APATINSKI BOKSERI OSVOJILI 6 MEDALJA NA PRVENSTVU VOJVODINE U ZRENJANINU

APATIN BOKS SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Apatinski bokseri su proteklog vikenda učestvovali na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u Zrenjaninu na kojem je svih 6 takmičara osvojilo medalje, tri srebrne i tri bronzane.

Na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine učestvovalo je 6 boksera iz Apatina , srebrne medalje su osvojili Kovačević Đurađ, Anđela Grmuša i Vujin Milan, dok su bronzane osvojili Stefan Dukić, Lukić Vukašin i Huba Milan.

Finalne mečeve su imali Kovačević Đurađ koji je u kategoriji juniora do 70 kg izgubio od Majstorović Nemanje iz BK Čarnok iz Vrbasa, Vujin Milan u kategoriji seniora do 91 kilograma sa Polić Nikolom iz BK Novi Sad i Anđela Grmuša u kategoriji juniorki do 46 kilograma sa Bošnjak Anom iz BK Vojvodina.

Odlične rezultate su zabeležili i najmlađi članovi BK Apatin, bronzane medalje su osvojili Lukić Vukašin koji je u polufinalu boksovao sa iskusnim Pavlović Lukom iz Vršca u kategoriji školaraca do 46 kilograma, Stefan Dukić u kategoriji do 62 kilograma protiv starijeg Trivković Miše iz BK Sloven Ruma i Huba Milan kojeg je u polufinalu zaustavio Radu Miladin iz Kikinde.

Sledeći nastup bokseri imaju u VI kolu Regionalne lige Vojvodine, 16. juna kada putujui u Pančevo domacinu BK Dinamo.

boks Lukic Vukasin Boks , Andjela Grmusa Boks , Andjela Grmusa 2Stefan Dukić, bronza u Zenjaninu