АПАТИНСКЕ МАЖОРЕТКИЊЕ ОСВОЈИЛЕ ТРИ ЗЛАТА, ОПШТИНА ИХ НАГРАДИЛА ИЗЛЕТОМ У АКВА ПАРК

APATIN DRUŠTVO VESTI

Председница општине Апатин Дубравка Кораћ је са својим замеником, Радованом Ђукићем данас уприличила пријем за Апатинске мажореткиње које су на такмичењу у Белој Цркви освојили три прва места у три различите категорије. Укупно 29 девојчица из Апатина се окитило златним медаљама на Фестивалу „Пет, шест, седам, осам“, а као специјалну награду добиле су бесплатну котизацију за наредно такмичење које ће се одржати у септембру а домаћин ће бити Београд.

Дубравка Кораћ је девојчицама и њиховим тренерима честитала на успеху, и захвалила се што на најбољи начин представљају општину Апатин.

-Желим много да вам се захвалим пре свега зато што представљате општину Апатин на најлепши могући начин и да вам честитам на медаљама које сте освојили. Јако ми је драго што видим да су у питању различите генерације, али пре свега сам срећна јер се мажорет проширио из Сонте у Апатин и да је толико масован. Чујем да стално имате нове чланове и да се све више девојчица жели да се бави мажорет плесом. Хвала вам и што се увек одазивате свим нашим манифестацијама и што желите да наступате у оквиру Дана Дунава, РИбарских вечери и свих других догађаја које општина организује. Нема много општина у Србији мажорет клубове и то је свима нама на част и на понос, рекла је Дубравка Кораћ.

Испред апатинских мажореткиња челнике локалне самоуправе је са постигнутим успехом упознала Мила Врачар.

-Ово је пре свега било једно дивно искуство и драго нам је што смо могли да учествујемо на овом такмичењу. Уложили смо много труда и рада, и док су наши вршњаци уживали у чарима лета ми смо вежбали, али исплатило се. У све три категорије смо освојиле прво место и много смо срећне због тога. Најстарија група има једанаест, а средња и најмлађа по девет чланова. За нас нема одмора јер следећи наступ имамо већ током “Рибарских вечери” и припремамо се за то, нагласила је млада апатинска мажореткиња.

За успех који су постигле, мажореткиње су од општине Апатин на поклон добиле једнодневни излет у “Петроленд”, што подрзумева превоз, плаћену улазницу и боравак у аква парку у Бачком Петровцу.

Мажореткиње су председници општине Апатин уручиле пригодан поклон, а локална самоуправа је за девојчице припремила цвеће које су им уз личне честитке поделили Дубравка Кораћ и њен заменик Радован Ђукић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *