AKCIJA POMOĆI SE NASTAVLJA, DONACIJA PARTIZANU I TEREKVEŠU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

U sklopu priprema za nastavak prvenstva, u Kupusini su prijateljsku utakmicu odigrali fudbaleri domaćeg Partizana i Terekveša iz Svilojeva. Pre početka utakmice, sekretar SO Apatin, Marko Đumić, i David Nađ, pomoćnik predsednika opštine za nacionalne manjine, su igračima oba kluba uručili po komplet fudbalskih lopti.

-Ovo je nastavak akcije lokalne samouprave pomoći klubovima u vidu sportske opreme i stipendija najboljim sportistima. Ta akcija će i dalje trajati. Želimo da ova naša skromna pomoć doprinese još boljim rezultatima, rekao je tom prilikom David Nađ.

Zahvaljujući na poklonu, Atila Maroš, sekretar Partizana, je izrazio uverenje da se i na ovaj način populariše sport u seoskim sredinama, rekavši da se pored većeg broja iskusnih igrača iz okoline, u rad sa prvim timom uključilo i nekoliko mladića iz Kupusine. Ovu konstataciju je podržao i kapiten Terekveša, Nikola Relić, istaknuvši da Svilojevo ima mnogo bolji tim nego što su jesenji rezultati pokazali.

-Dobro smo radili tokom pauze i uveren sam u opstanak tima u ovom rangu takmičenja. Dobrim igrama na proleće će sigurno doprineti i ovaj komplet lopti, rekao je Relić.

Relic I nadj